Earthbound 2 på Gudhjem Museum

Lige nu - på værkstedet og ude omkring:

9/6 åbnede 'Earthbound 2', - vores nye udstilling på Gudhjem Museum. 'Vi' er Hans Henning Pedersen, Lone Schiøtz, Barbara Sørensen, Ben Woodhams og jeg selv, - alle bosiddende på Bornholm. Det er anden gang gruppen udstiller sammen, og igen denne gang ser det ud til at blive en publikumssucces med stor tilstrømning til ferniseringen. Jeg udstiller 16 af mine store modellerede krukker, skåle og fade.
Fredag 27/7 og lørdag 28/7 deltager jeg i ACABs nye sommermarked, 'Marked i Møllen' i Gudhjem Mølle. Fredag kl 14-18 og lørdag kl 10-16.
Jeg skal senere - i september -  deltage i 'Ny bornholmsk værkstedskeramik' på Hjorths Fabrik.
Dernæst kommer 'Collect' i London i starten af  2019.

De seneste år er det pga stor efterspørgsel blevet nødvendigt for mig at sige helt stop for bestillinger. Dog er man altid velkommen til at kontakte mig og høre, hvad jeg har stående her og nu. Ofte løser det sig på den måde. Jeg har begrænset mine udsalgssteder til pt at være min egen butik i Rønne, Reflax i Svaneke og Flow Gallery i London. Og så 'det løse' som enkelte udstillinger o.l. Det vigtigste er, at min keramik er lavet med glæde og inspiration og på en eller anden måde rummer og videregiver denne energi.