Min krukke 'Sose' på Hjorths fabrik

'100 ans de ´ceramique danoise' vises i Danmarkshuset / Maison du Danemark i Paris 28/11 2018 - 3/3 2019

Earthbound 2 på Gudhjem Museum

Lige nu - på værkstedet og ude omkring:

Igen i år har jeg julestue på 'det nye værksted', - det bliver lørdag 15/12 kl 12-16.

Late Night Craft Market: ACAB arrangerer i år for første gang et julemarked i Rønne! Det finder sted torsdag 20/12 kl 14-20 i Galleri Rasch. Jeg deltager og glæder mig til et hyggeligt arrangement!

'Ny bornholmsk værkstedskeramik' på Hjorths Fabrik kører indtil 23/12. Fin udstilling.

Næste udstilling jeg deltager i bliver en stor udstilling om 100 års Dansk Keramik i Det Danske Hus i Paris. Udstillingen åbner den 28.november og varer til 3. marts 2019.. Der bliver lavet en stor bog i samme anledning, - skal vise værker fra samtlige de 80 værksteder, der er repræsenteret på udstillingen. Udstillingen skal turnere i ca 1½ år, bl.a. til Skovgaardsmuseet og Sofienholm.

Og så er det i år 25 år siden at jeg etablerede værksted og butik i Larsegade! Jeg er selv helt imponeret over hvad der er sket i de år!

De seneste år er det pga stor efterspørgsel blevet nødvendigt for mig at sige helt stop for bestillinger. Dog er man altid velkommen til at kontakte mig og høre, hvad jeg har stående her og nu. Ofte løser det sig på den måde. Jeg har begrænset mine udsalgssteder til pt at være min egen butik i Rønne, Reflax i Svaneke og Flow Gallery i London. Og så 'det løse' som enkelte udstillinger o.l. Det vigtigste er, at min keramik er lavet med glæde og inspiration og på en eller anden måde rummer og videregiver denne energi.