Min 'Junglefrugt' + fad på Exteta's stand på Salone del Mobile, Milano 2017 (foto: Bolis for Exteta)

Collect, Saatchi Gallery, London 2017:

Lige nu - på værkstedet og ude omkring:

Julen nærmer sig, og jeg arbejder med at lave nyt til årets JULESTUE, som jeg holder lør 16 dec kl 12-16.

11 nov åbner Barbara Sørensen udstillingen 'Landskaber som skaber landskaber' på Svanekegården. Her vil der desuden være værker på gulvet af Gutte Eriksen og undertegnede. Se billede nederst.

De seneste år er det pga stor efterspørgsel blevet nødvendigt for mig at sige helt stop for bestillinger. Jeg har begrænset mine udsalgssteder til pt at være min egen butik i Rønne, Reflax i Svaneke og Flow Gallery i London. Og så 'det løse' som enkelte udstillinger o.l. Mere kan jeg ikke nå, - og det er helt fint.

I september havde jeg besøg af Flow Gallery fra London, som havde arrangeret en eksklusiv Danmarkstur for 10 engelske samlere, og de startede på Bornholm. Et godt eksempel på at kunsthåndværk kan tiltrække besøgende til øen!
I november udstiller jeg i Holland (Aameland kunstmåned).
Desuden udstiller jeg nogen af mine store krukker på Barbara Sørensens udstilling 'Landskaber som skaber landskaber', som også vil rumme værker af Gutte Eriksen.
Derefter handler det om næste sommers 'Earthbound'-udstilling på Gudhjem Museum sammen med Hans Henning Pedersen, Lone Schiøtz, Barbara Sørensen og Ben Woodhams.

Jeg blev tidligere i år ud af den blå luft blevet inviteret til at deltage med 8 af mine modellerede krukker og fade på det italienske designfirma Exteta's stand på årets møbelmesse (Salone del Mobile) i Milano i april. Jeg tog selv til Milano, og efter at have brugt en hel dag på messen havde jeg kun set en lille del. Messen er beskrevet som 'det vigtigste og mest dynamiske udstillingssted for de bedste nyheder i internationalt design'.  Og det var virkelig en kæmpe oplevelse at se!

Mit nye hæfte 'Fra tidernes morgen' kom godt fra trykken i foråret. Hæftet indeholder mine egne fotos med inspiration fra Sydbornholms geologi, skitser, fotos af færdige værker, forord af Lars Kærulf Møller, artikel 'Eva Brandt, - keramisk naturfortrolighed' af professor Henning Jørgensen, og geologiske fakta af Jørgen Butzbach. Layout og god sparring af Birgit Stoltz Andersen.Hæftet har været på bedding i et par år, men først her i vinter har jeg haft tid og mulighed for at føre det ud i livet. En stor tilfredsstillelse.
Det kan købes hos mig, - pris 75 kr..